MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Rihanna – Unapologetic
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Rihanna – Unapologetic

Gepubliceerd op 23 november 2012 in Media Nieuws · Views: 755 ·

Rihanna - Unapologetic

Rihanna – Unapologetic


Vanaf deze week is het nieuwe album ‘Unapologetic’ van Rihanna verkrijgbaar. Het is haar zevende album in zeven jaar tijd, en daarmee mogen we haar wel de Queen Of Pop van de 21e eeuw noemen. Geen andere vrouwelijke artieste heeft zoveel hits op haar naam staan de afgelopen jaren als Rihanna. Singles als ‘Umbrella’, ‘Don’t Stop The Music’, ‘Disturbia’, ‘Rude Boy’, ‘Only Girl In The World’, ‘Man Down’, We Found Love’ zijn allen enorm grote hits geweest.

De eerste single van ‘Unapologetic’ is ‘Diamonds’, geschreven door Sia (bekend van hits als ‘Clap Your Hands’ en ‘Titanium’) en wederom geproduceerd door het Noorweegse duo Stargate. Het nummer belandde in maar liefst 27 landen op de eerste plek in de iTunes-chart en staat in Nederland in de top 5 in zowel de Top 40 als de Single Top 100. Rihanna zal deze zomer voor twee concerten naar Nederland komen. Het eerste concert, op zondag 23 juni 2013, is al volledig uitverkocht, maar vandaag is een tweede concert in Amsterdam aangekondigd op maandag 24 juni 2013. De kaartverkoop voor dit concert start op dinsdag 27 november om 10:00 uur.

Rihanna – Unapologetic (Limited Deluxe Edition) – Tracklist

1. Phresh Out The Runway
2. Diamonds
3. Numb (Feat. Eminem)
4. Pour It Up
5. Loveeeeeee Song (Feat. Future)
6. Jump
7. Right Now (Feat. David Guetta)
8. What Now
9. Stay (Feat. Mikky Ekko)
10. Nobody’s Business (Feat. Chris Brown)
11. Love Without Tragedy / Mother Mary
12. Get It Over With (Album Version)
13. No Love Allowed (Album Version)
14. Lost In Paradise (Album Version)
15. Half Of Me
16. Diamonds (Dave Aude 100 Extended)
17. Diamonds (Gregor Salto Downtempo Remix)

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *