MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Doe Maar – Symphonica in Rosso op CD en DVD
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Doe Maar – Symphonica in Rosso op CD en DVD

Gepubliceerd op 21 oktober 2012 in Muziek in Reclame · Views: 2.184 ·

Doe Maar - Symphonica in Rosso op CD en DVD

Doe Maar – Symphonica in Rosso op CD en DVD


De legendarische Nederlandse jaren ’80-band Doe Maar had er duidelijk heel veel plezier in, Symphonica in Rosso te GelreDome Arnhem was een enorm succes. Doe Maar af samen met het 40-koppige symfonische orkest van Guido’s Orchestra een weergaloos concert, alle grote hits kwamen langs. Gastartiesten waren onder meer Frank Boeijen en Gers Pardoel. Na het GelreDome vervolgen de bandleden hun samenwerking met zes concerten in januari en februari volgend jaar: de korte tournee met als titel Glad IJs begint op 11 januari in de Rodahal in Kerkrade. Daarna volgen concerten in Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen en tot slot een concert op 12 februari in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit is niet de eerste reünieshow: die waren er ook al in 2000, 2008 en 2012. Doe Maar gold begin jaren ’80 als The beatles van de Lage Landen en scoorde hits als Doris Day, Is dit alles, De bom, 1 nacht alleen en Pa. Daarnaast zorgde Doe maar voor heftige reacties met nummers als Nederwiet. Alle albums werden platina en de merchandise was niet aan te slepen. Op 30 november komt daar bij Doe Maar Symphonica in Rosso op Cd, Dvd, Dvd+2Cd en Blu-Ray. Mooi vlak voor Sinterklaas en ruim voor de Kerst. Kortom, hebben!

 

2 reacties

  1. best erection pills

    ed pills online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *