MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws The Beatles – Vinyl Boxset, een Limited Box met 16 LPs en Boek
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Beatles – Vinyl Boxset, een Limited Box met 16 LPs en Boek

Gepubliceerd op 20 oktober 2012 in Media Nieuws · Views: 1.352 ·

The Beatles - Vinyl Boxset, een Limited Box met 16 LPs en Boek

The Beatles – Vinyl Boxset, een Limited Box met 16 LPs en Boek


The Beatles Vinyl Boxset, een Limited Box, 16 LPs en Boek. Eindelijk, daar zijn ze dan! De veelgeprezen studio remasters van The Beatles uit 2009 verschijnen nu ook op vinyl! Vers geperst op 180 grams extra zwaar vinyl klinken ze beter dan ooit te voren. Elk album is voorzien van het originele artwork inclusief de extra’s zoals de poster bij The Beatles (The White Album) en de uitknipfiguurtjes bij Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Ze zijn los verkrijgbaar maar ook gezamenlijk in een prachtige boxset met een adembenemend mooi 252 pagina’s tellend gebonden boek. Deze boxset is een Limited Edition met een oplage van 50.000 stuks wereldwijd.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *