MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Yasmin Levy – Libertad
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Yasmin Levy – Libertad

Gepubliceerd op 4 oktober 2012 in Media Nieuws · Views: 793 ·

Yasmin Levy - Libertad

Yasmin Levy – Libertad


Yasmin Levy is de Spaans-Hebreeuwse taalvermenging die Ladino. Yasmin heeft het thuis met de paplepel ingegoten gekregen en met haar inmiddels vijfde album, Libertad, excelleert zij dan ook opnieuw, bijgestaan door een orkest uit Istanbul en met een gastrol voor haar vriendin en collega Buika. La Ultima Cancion opent deze plaat en via de titelsong en het poetische Firuze, een Turkse lied, voert Yasmin ons naar intense en uiterst melancholieke liederen als Tal Vez en het fraaie Recuerdo, dat zeker een plaatsje verdient op mijn jaarlijkse wintercompilatie. Iedereen die Yasmin in het hart gesloten heeft zal dit waarschijnlijk beamen. Ook staan er weer een aantal traditionele Ladino songs op. Een karaktervolle zangeres die je gevoelige snaren altijd weer weet te raken en ons hopelijk snel met een bezoek zal komen vereren.

Yasmin Levy – Libertat – tracklist

1. La Ultima Cancion
2. La Nave Del Olvido
3. Libertad
4. Firuze
5. Tal Vez
6. Olvidate De Mi
7. Aman Doktor
8. Recuerdo (Soghati)
9. Skalerikas De Oro
10. Cada Dia
11. Shoef Kemo Eved
12. La Rosa Enflorec

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *