MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Beth Hart – Bang Bang Boom Boom
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Beth Hart – Bang Bang Boom Boom

Gepubliceerd op 4 oktober 2012 in Media Nieuws · Views: 765 ·

Beth Hart - Bang Bang Boom Boom

Beth Hart – Bang Bang Boom Boom


Bang Bang Boom Boom is de titel van nieuwe werk van Beth Hart. Hoewel ze in het openingsnummer haast als Billie Holiday zingt dat liefde the baddest blues is, klinkt de nu veertigzangeres op de opvolger van het behoorlijk succesvolle coveralbum I Cant Explain dat ze opnam met bluesgigant Joe Bonamassa opgewekter dan ooit tevoren. Bang Bang Boom Boom heet de plaat en het gelijknamige nummer swingt als een trein. Ook het catchy The Ugliest House On The Block klinkt voor haar doen vrij poppy, terwijl Spirit Of God zelfs naar gospel neigt. Het lange Caught Out In The Rain is dan weer een meeslepende bluesballad en in het prachtige Thru The Window Of My Mind speelt de piano een hoofdrol. Maar ook deze keer is het weer de krachtige, veelzijdige stem van Beth Hart die het meest in het oor springt. Het lijkt wel alsof ze met de jaren alleen nog maar beter is gaan zingen. In combinatie met het plezier waarmee elk nummer gemaakt lijkt, is Bang Bang Boom Boom absoluut een nieuw hoogtepunt in haar carriere. Ook op vinyl verkrijgbaar gelukkig.

Beth Hart – Bang Bang Boom Boom – tracklist

1. Baddest Blues
2. Bang Bang Boom Boom
3. Better Man
4. Caught Out In The Rain
5. Swing My Thing Back Around
6. With You Everyday
7. Thru The Window Of My Mind
8. Spirit Of God
9. There In Your Heart
10. The Ugliest House On The Block
11. Everything Must Change

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *