MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame MINI – How do you drive your coffee?
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

MINI – How do you drive your coffee?

Gepubliceerd op 3 oktober 2012 in Muziek in Reclame · Views: 961 ·

MINI - How do you drive your coffee?

MINI – How do you drive your coffee?


MINI, How do you drive your coffee? Want hoe bereik je als automerk werkend Nederland? Tja, je kan maar met een probleem zitten. Een heldere geest van het reclamebureau of MINI zelf bedacht: Maar natuurlijk! Via de brandstof waar elk kantoor, elke bouwkeet en elke fabriek in Nederland op draait: koffie! MINI gaat met de MINI Coffee Bar en 6 speciaal uitgeruste MINI modellen bij bedrijven langs om hun koffiesmaak te bepalen. Speciale computerchips analyseren de rijstijl van de bestuurder en koppelen daar automatisch de bijpassende koffiesmaak aan. De muziek vinden we wel leuk. Tijd voor koffie – zeker voor die heldere geest van het reclamebureau, hij of zij had vast zijn of haar koffie nog niet op.

MINI – How do you drive your coffee?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JEEYeqGZBys[/youtube]

 
Tags: , , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *