MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Barbra Streisand – Release Me
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Barbra Streisand – Release Me

Gepubliceerd op 3 oktober 2012 in Media Nieuws · Views: 814 ·

Barbra Streisand - Release Me

Barbra Streisand – Release Me


Barbra Streisand, Release Me is de titel van een nieuw album met 11 nog niet eerder uitgegeven songs. Songs die teruggaan tot 1963, het begin van haar muzikale carrière. Dus ja, niet helemaal nieuw, maar voor de meesten van ons toch ook weer wel. Release Me is ook op vinyl verkrijgbaar. We zijn erg benieuwd naar wat je van het ‘nieuwe’ album van Barbra Streisand, Release Me, vindt.

Barbra Streisand – Release Me – tracklist

1. Being Good Isn’t Good Enough
2. Didn’t We
3. Willow Weep for Me
4. Try To Win a Friend
5. I Think It’s Gonna Rain Today
6. With One More Look at You
7. Lost in Wonderland
8. How Are Things in Glocca Morra?/Heather on the Hill
9. Mother and Child
10. If It’s Meant To Be
11. Home

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *