MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Ilse DeLange – Eye Of The Hurricane
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ilse DeLange – Eye Of The Hurricane

Gepubliceerd op 14 september 2012 in Media Nieuws · Views: 1.152 ·

Ilse DeLange - Eye Of The Hurricane - vanaf vandaag in de winkels

Ilse DeLange – Eye Of The Hurricane – nu in de winkels


Vandaag verschijnt Ilse DeLange haar nieuwe studioalbum Eye Of The Hurricane, de opvolger van het met dubbel platina bekroonde album ‘Next To Me’ uit 2010. Eye Of The Hurricane is het eerste album dat Ilse in Nederland heeft opgenomen en de zangeres is zelf verantwoordelijk voor de productie. Ze nam het album op in de vernieuwde Wisseloord Studio’s in Hilversum, samen met haar eigen band die haar ook live bijstaat. Eye Of The Hurricane bevat twaalf nieuwe nummers en is Ilse DeLange’s meest persoonlijke album tot nu toe. ‘Hurricane’ en ‘Winter Of Love’ heb je vast al gehoord op de radio. Op het album staat een groot aantal up-tempo nummers, maar ook enkele ballads. Een daarvan is ‘Time Will Have To Wait’, dat Ilse voor haar begin dit jaar overleden vader schreef.
Vanavond zal Ilse voor het eerst een groot aantal nummers van het album live laten horen tijdens de release party in het GelreDome. Eye Of The Hurricane is vanaf vandaag te koop, te downloaden en te streamen. Ook is Eye Of The Hurricane verkrijgbaar als exclusieve Deluxe Edition. ‘Magic’ klinkt als Pat Benatar in haar topjaren! Werkelijk een top album, wereldklasse van onze Ilse.

Ilse DeLange – Magic

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EfL2gUzGPiM[/youtube]

Ilse DeLange – Eye Of The Hurricane – Tracklist

1. Hurricane
2. Dance On The Heartbreak
3. Learning To Swim
4. Space Cowboy
5. Magic
6. Time Will Have To Wait
7. I Need For You
8. Fold This World
9. We Are Diamonds
10. Just Kids
11. We Are One
12. Winter Of Love

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *