MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws De Beste Singer-Songwriter van Nederland is Douwe Bob
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

De Beste Singer-Songwriter van Nederland is Douwe Bob

Gepubliceerd op 27 augustus 2012 in Media Nieuws · Views: 825 ·

Beste Singer-Songwriter van Nederland - Douwe Bob

Beste Singer-Songwriter van Nederland – Douwe Bob


Douwe Bob is de winnaar van het toch hele leuke en interessante De Beste Singer-Songwriter van Nederland TV talentenprogramma. De finale was het moment waar de zeven talenten al weken naartoe hebben gewerkt. Na vele workshops en masterclasses weten we nu eindelijk wie er gewonnen heeft, Douwe Bob. Vanuit locatie Paard van Troje in Den Haag zagen we een terecht winnaar. De band van Tim Knol heeft de kandidaten weer weten te versterken, en ook waren er zelfs strijkers om de beste liedjes uit alle afleveringen ten gehore te brengen. Erg leuke talentenjacht, anders dan alle andere, prima muziek. Dus nog maar een seizoen maar dan wel ietsjes flitsender.

De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Volgt z.s.m.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *