MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws André Hazes musical – Hij Gelooft in Mij
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

André Hazes musical – Hij Gelooft in Mij

Gepubliceerd op 24 augustus 2012 in Media Nieuws · Views: 3.585 ·

André Hazes musical - Hij Gelooft in Mij

André Hazes musical – Hij Gelooft in Mij


Natuurlijk is de titel van de musical over het leven van volkszanger André Hazes Hij Gelooft in Mij. Inmiddels is campagne om ons naar de musical te trekken van start gegaan. In de commercial is voor het eerst acteur Martijn Fischer als Hazes te zien. Chantal Janzen en Hadewych Minis spelen afwisselend de rol van Rachel Hazes. We zijn wel benieuwd, maar of we er heen gaan? Wie wel?

André Hazes musical – Hij Gelooft in Mij

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S4YUMUeGtsI[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *