MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Anne Soldaat – Anne Soldaat
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Anne Soldaat – Anne Soldaat

Gepubliceerd op 23 augustus 2012 in Media Nieuws · Views: 724 ·

Anne Soldaat - Anne Soldaat

Anne Soldaat – Anne Soldaat


Anne Soldaat met het album Anne Soldaat. Never change a winning team, zeggen ze weleens. Voor Anne Soldaat en Jason Falkner gaat dat zeker op. De gitarist van Daryll Ann en de powerpop-veteraan hebben na In Another Life (2009) weer een plaat in elkaar geknutseld met zonnige pop, boordevol invloeden van The Beatles, The Beach Boys, Buffalo Springfield en Steely Dan. Westcoastpop from Holland, made in LA. Anne Soldaat is misschien wel het meest op zijn gemak met een gitaar in zijn handen. Niet spelen is geen optie. Na het verschijnen van zijn veelgeprezen solo-album In Another Life (2009) toerde hij met zijn eigen band, om direct daarna het fundament te leggen voor het grote succes van Tim Knol. Tijdens Tim`s zegetocht vond de meestergitarist ook nog eens de tijd om te touren met de dansvoorstelling ZOUT. En dan vergeten we nog Anne`s legacy in de legendarische gitaarband Daryll-Ann (1988-2004). En nu is hier zijn nieuwe album. Een onstuimig, stoer album dat alleen door Anne Soldaat gemaakt kon worden. Een album waarop je hoort dat hij zichzelf nog steeds weet te ontwikkelen als gitarist, zanger en songschrijver.

Anne Soldaat – Anne Soldaat – Tracklist

1. Maybe
2. Ding Ding Sun
3. Flingels Shadow
4. If
5. On My Way
6. Mai Thai
7. Safe as a Rock
8. Hey Pacifier
9. Purple Heart
10. Seeing Sounds
11. Salted

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *