MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Alanis Morissette – Havoc And Bright Lights
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Alanis Morissette – Havoc And Bright Lights

Gepubliceerd op 23 augustus 2012 in Media Nieuws · Views: 665 ·

Alanis Morissette - Havoc And Bright Lights

Alanis Morissette – Havoc And Bright Lights


Alanis Morissette is terug! Het is al weer vier jaar geleden dat we voor het laatst iets muzikaals hoorden van Alanis Morissette. Naast haar muzikale carriere heeft ze zich op twee andere fronten gemanifesteerd: het toneel en het gezinsleven, want ze trouwde en kreeg een kind. Het nieuwe album werd geproduceerd door Guy Sigsworth die we o.a. kennen van Seal, Bjork, Madonna en David Sylvian. Samen schreven zij het leeuwendeel van de songs die toch wel in het teken van haar jonge zoon lijken te staan. Er werden naar verluid ruim dertig tracks opgenomen waarvan er nu twaalf het album Havoc And Bright Lights haalden. Het album is geproduceerd door topproducers Guy Sigsworth (Björk, Madonna, Seal) en Joe Chiccarelli (Tori Amos, Elton John, My Morning Jacket, U2). Vooruitlopend op het album verschijnt de frisse en krachtige comebacksingle ‘Guardian’. De premium versie van het album bevat ook acoustische versies. In de jaren ‘90 had Alanis Morissette hits met liedjes als You Oughta Know, Hand in My Pocket, You Learn, Ironic en Thank You. Wereldwijd verkocht ze al meer dan 60 miljoen albums en won ze maar liefst zeven Grammy Awards! Van Havoc And Bright Lights verschijnt naast de gewone, een Deluxe Edition en 2LP+CD Edition.

Alanis Morissette – Havoc And Bright Lights – Tracklist

1. Guardian
2. Woman Down
3. ‘Till You
4. Celebrity
5. Empathy
6. Lens
7. Spiral
8. Numb
9. Havoc
10. Win And Win
11. Receive
12. Edge Of Evolution
13. Will You Be My Girlfriend?
14. Magical Child

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *