MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Keane – speelt in Qube van Q-Music
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Keane – speelt in Qube van Q-Music

Gepubliceerd op 10 augustus 2012 in Muziek in Reclame · Views: 742 ·

Keane - speelt in Qube van Q-Music

Keane – speelt in Qube van Q-Music


Keane speelt op donderdag 16 augustus in de Qube van Q-Music. Artiesten als Ed Sheeran, Jason Mraz en Gers Pardoel gingen het Britse viertal voor met een showcase in de rode kubus van het radiostation. Kaarten voor dit unieke optreden kun je winnen door naar Q te luisteren en meteen met 0909-9596 te bellen zodra je een nummer van Keane hoort. Daarnaast maak je kans op een meet & greet met de Britse muzikanten. Super toch!? Keane’s meest recente album ‘Strangeland’ is een groot succes. Het kwam op nummer 1 binnen in de Nederlandse albumlijst en bracht twee hitsingles voort: ‘Silenced By The Night’ en de huidige single ‘Sovereign Light Cafe’. Op dinsdag 16 oktober treedt Keane op in een uitverkochte HMH in Amsterdam.

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *