MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Carly Rae Jepsen – Kiss
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Carly Rae Jepsen – Kiss

Gepubliceerd op 10 augustus 2012 in Media Nieuws · Views: 648 ·

Carly Rae Jepsen - Kiss

Carly Rae Jepsen – Kiss


Volgende maand brengt Carly Rae Jepsen haar debuutalbum ‘Kiss’ uit. De Canadese singer-songwriter, die een van de grootste hits van het jaar scoorde met ‘Call Me Maybe’, werkte samen met een indrukwekkende lijst producers, zoals Max Martin, Dallas Austin en Red Foo van LMFAO. “Dit zijn ideeën voor nummers en songteksten waar ik al jaren mee rondloop”, aldus Carly. “Het is een popalbum. Het is geïnspireerd door Robyn, Madonna, The Cars en – geloof het of niet – James Taylor.” Van ‘Call Me Maybe’ zijn wereldwijd al meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht. Het nummer stond in maar liefst 37 landen op de eerste plaats in de iTunes-chart. Dit najaar gaat Carly Rae Jepsen op tournee door Noord-Amerika met Justin Bieber. ‘Kiss’ wordt in Nederland op vrijdag 14 september uitgebracht.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *