MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Alles Gaat Voorbij eerste single van Top Notch X Doe Maar
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Alles Gaat Voorbij eerste single van Top Notch X Doe Maar

Gepubliceerd op 10 augustus 2012 in Media Nieuws · Views: 729 ·

Alles Gaat Voorbij eerste single van Top Notch X Doe Maar

Alles Gaat Voorbij eerste single van Top Notch X Doe Maar


Eerder dit jaar kondigde Doe Maar een nieuw project aan: ‘Top Notch X Doe Maar’. Het samenwerkingsverband, waarbij de befaamde Nederlandse band de studio indook met artiesten van het Top Notch-label, heeft nu een eerste single opgeleverd: ‘Alles Gaat Voorbij’. Het nummer is een remake van de Doe Maar-hit en is geproduceerd door Postmen Remon Stotijn. Naast de leden van Doe Maar zijn Postmen-zanger Michael Parkinson (Maikal X) en rapper Kraantje Pappie op het nummer te horen. De single ging vorige week in première bij Radio 538 en bij Giel op 3FM. Andere artiesten waar Doe Maar mee samenwerkt bij dit project zijn Gers Pardoel, The Opposites, Winne, Sef, Fresku en Kempi. Het ‘Top Notch X Doe Maar’-album zal na de zomer verschijnen. ‘Alles Gaat Voorbij’ is te streamen via Spotify of te downloaden via iTunes. Nergens en niets anders?? Hm, dan toch maar Alle 40 Goed van Doe Maar?

Kraantje Pappie, Postmen & Doe Maar – Alles Gaat Voorbij

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zPntal-56TM[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *