MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Ziggo Muziek gaat concurrentie aan met Spotify en Sony Music Unlimited
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ziggo Muziek gaat concurrentie aan met Spotify en Sony Music Unlimited

Gepubliceerd op 6 augustus 2012 in Media Nieuws · Views: 1.287 ·

Ziggo Muziek gaat concurrentie aan met Spotify en Sony Music Unlimited

Ziggo Muziek gaat concurrentie aan met Spotify en Sony Music Unlimited


Ziggo introduceert vandaag de muziekdienst Ziggo Muziek. Voor €9,95 per maand kun je via onder andere een app voor de iPad onbeperkt naar Ziggo’s aanbod aan muziek luisteren. Hiermee gaat Ziggo de concurrentie aan met andere diensten zoals Spotify, waarmee je al langer voor een vast bedrag muziek kunt beluisteren. Vooralsnog gaat het om 12 miljoen nummers, een speciale redactie bij Ziggo zorgt ervoor dat er een uitgebreid Nederlands muziekaanbod -leuk en jammer tegelijk- te beluisteren is. Hierdoor moet Ziggo Muziek zich van de internationale concurrentie onderscheiden. Dus we hebben straks Spotify, Ziggo Muziek, Sony Music Unlimited en UPC en ook Apple iTunes zullen wel snel volgen. Voordat je het weet ben je 40 euro kwijt, en dat gaat hem dus niet worden. Maar wat dan wel?

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *