MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Birds of Chicago – JT Nero en Allison Russell
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Birds of Chicago – JT Nero en Allison Russell

Gepubliceerd op 4 augustus 2012 in Media Nieuws · Views: 695 ·

Antony and The Johnsons - Cut The World

Birds of Chicago – JT Nero en Allison Russell


Birds of Chicago, en wat eigenaardige naam voor een duo, maar de muziek die ze maken is er zeker niet minder om. We vinden het de moeite van het luisteren meer dan waard. Je zal merken, je gaat de muziek van Birds of Chicago steeds leuker vinden! Birds of Chicago bestaat uit JT Nero and Allison Russell, en momenteel zijn ze hun sporen in de North American Roots muziek aan het verdienen via allerlei festivals, pubs, theaters, etc. Hun muziek is een mooie mix van country-soul, met twee erg mooie stemmen die elkaar uitstekend aanvullen. Soms beetje gospel, street corner doo-wop en dan ook weer classic soul. Laat je niet afschrikken door de banjo en gitaar, het is zeer goed verteerbare muziek. De eerste officiële Birds of Chicago album staat gepland voor september 2012. Reacties zijn uiteraard welkom!

Birds of Chicago – Trampoline

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gcPkUjoL-wE[/youtube]

Birds of Chicago – JT Nero en Allison Russell


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *