MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Doe Maar maakt album met rappers Kraantje Pappie, Gers, Postmen, Sef en Extince
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Doe Maar maakt album met rappers Kraantje Pappie, Gers, Postmen, Sef en Extince

Gepubliceerd op 3 augustus 2012 in Media Nieuws · Views: 929 ·

Antony and The Johnsons - Cut The World

Doe Maar maakt album met rappers Kraantje Pappie, Gers, Postmen, Sef en Extince


Doe Maar neemt eigen nummers opnieuw op met Nederlandse rappers, waaronder Kraantje Pappie, Gers, Postmen, Sef en Extince. Henny Vrienten liet afgelopen maand bij Zomergasten al iets los over een nieuw project van zijn band Doe Maar. Henny Vrienten was vrijdagochtend (3 augustus) samen met bandgenoot Jan Hendriks bij Giel om te onthullen wat dit geheime project inhoudt. Behalve een deel van Doe Maar, waren ook Kraantje Pappie en Postmen in de studio en dat was niet toevallig. De twee Nederlandse rappers hebben samen met Doe Maar het nummer ‘Alles Gaat Voorbij’ van de Nederpopband opnieuw opgenomen.

Henny Vrienten vertelde dat er een heel album komt met Doe Maar-klassiekers die ze samen met de gehele Top Notch-stal in een nieuw Nederhop-jasje hebben gestoken. En als Henny Vrienten de hele Top Notch-stal zegt, dan zit hij er niet ver naast. De lijst met rappers die meedoen op het album, dat in september verschijnt, liegt er niet om. Onder andere Kraantje Pappie, Winne, Fresku, Gers Pardoel, Kempi, Postmen, Sef en Extince. Er zijn plannen om live met alle rappers op te treden, zei Henny Vrienten, maar die plannen zijn nog niet concreet. Het kan niet anders dan dat dit allemaal naar aanleiding is van het succes van Ali B op Volle Toeren met Henny Vrienten en de klassieker 32 jaar later. Waarom doet Ali B dan niet mee?

Ali B op Volle Toeren – Henny Vrienten – 32 jaar later

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XTxT3m47p94[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *