MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Joss Stone – Soul Sessions Volume 2
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Joss Stone – Soul Sessions Volume 2

Gepubliceerd op 22 juli 2012 in Media Nieuws · Views: 759 ·

Joss Stone - Soul Sessions Volume 2

Joss Stone – Soul Sessions Volume 2


Het nieuwe album van Joss Stone, Soul Sessions 2, staat vol met covers van minder bekende soulnummers die ze naar grote hoogtes weet te zingen. Toen Joss Stone slechts 16 jaar oud was debuteerde ze verpletterend met The Soul Sessions. In de periode die volgde deed ze naarstig haar best om een andere richting te zoeken – vooral in de pop – maar ze is eindelijk ook zelf overtuigd dat ze een ding erg goed kan: en dat is soul zingen. Voor het album zocht ze weer de samenwerking met S-Curve en Steve Greenberg en zijn Ernie Isley, Delbert McClinton, Muscle Shoals swamper Clayton Ivey en Betty Wright gasten op de plaat. The Soul Sessions Volume 2 bevat soulklassiekers zoals ‘(For God’s Sake) Give More Power To The People’ (origineel van The Chi Lites), ‘The Love We Had’ waarvan het origineel moet worden toegekend aan The Dells en ‘The High Road’ (origineel van Broken Bells). De eerste single van het album is ‘While You’re Out Looking For Sugar’ (origineel van The Honey Cone). The Soul Sessions Volume 2 – Deluxe Edition bevat 4 extra tracks.

Joss Stone – Soul Sessions 2 – Tracklist

1. I Got the Blues
2. (For God’s Sake) Give More Power To the People
3. While You’re Out Looking for Sugar
4. Sideways Shuffle
5. I Don’t Wanna Be With Nobody But You
6. Teardrops
7. Stoned Out of My Mind
8. The Love We Had (Stays On My Mind)
9. The High Road
10. Pillow Talk
11. Then You Can Tell Me Goodbye
12. One Love
13. The First Taste of Hurt
14. Count the Days
15. Nothing Takes the Place of You

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *