MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame AH – Ik neem er tien – Nectarine halve prijs – Zomerhits 2012
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

AH – Ik neem er tien – Nectarine halve prijs – Zomerhits 2012

Gepubliceerd op 22 juli 2012 in Muziek in Reclame · Views: 1.300 ·

AH - Ik neem er tien - Nectarine halve prijs - Zomerhits 2012

AH – Ik neem er tien – Nectarine halve prijs – Zomerhits 2012


AH, Albert Heijn, blijft maar zomerhits zingen. Een nectarine voor de halve prijs, ik neem er tien! Lekkere Zomerhits met klinkende korting. Tijdens de AH Zomerhits 2012 zijn er bij Albert Heijn elke week nieuwe zomeraanbiedingen. Zo kun je volop en voordelig van de zomer genieten, aldus deze filiaal manager van AH. Hij en zijn commercials blijven leuk. Het origineel van ‘Ik neem er tien’?

AH – Ik neem er tien – Nectarine halve prijs – Zomerhits 2012

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3deiqUFhBww[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *