MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Lianne La Havas – Is Your Love Big Enough?
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lianne La Havas – Is Your Love Big Enough?

Gepubliceerd op 7 juli 2012 in Media Nieuws · Views: 890 ·

ANatasha St. Pier - Bonne Nouvelle

Lianne La Havas – Is Your Love Big Enough?


Lianne La Havas, Is Your Love Big Enough? Wat een wereldplaat! Op het debuutalbum van Lianne La Havas staan naast eerder verschenen tracks als ‘Forget’, ‘Age’, de single ‘No Room For Doubt’ (ft. Willy Mason), ook de hitsingle en titeltrack ‘Is Your Love Big Enough?’. Geinspireerd door onder meer Lauren Hill en Erykah Badu, heeft de jonge singer-songwriter reeds de harten van vele Nederlanders weten te stelen, en ook die van ons. Via jazz, soul, rock-‘n-roll en pure pop vliegt ze naar prettig zuchtende nu-soul op haar debuutalbum. Is Your Love Big Enough? is ook verkrijgbaar als Deluxe Editie, waarop 4 extra live songs staan, ook goed! Wat een heerlijke plaat is dit zeg.

Lianne was genomineerd voor BBC’s ‘Sound of 2012’ na het uitbrengen van haar debuut EP ‘Lost and Found’; de lijst waar alle beloftes van het komende jaar op staan. Ook verwierf ze grote bekendheid en populariteit na haar optreden in het BBC programma ‘Later…with Jools Holland’. In Nederland heeft ze onder meer opgetreden op Eurosonic / Noorderslag, het North Sea Jazz Festival, en Lowlands Festival.

Lianne La Havas – Is Your Love Big Enough? – Tracklist

1. Don’t Wake Me Up
2. Is Your Love Big Enough?
3. Lost & Found
4. Au Cinéma
5. No Room For Doubt (Feat. Willy Mason)
6. Forget
7. Age
8. Elusive
9. Everything Everything
10. Gone
11. Tease Me
12. They Could Be Wrong
13. Forget (Live)
14. Lost & Found (Live)
15. No Room For Doubt (Live)
16. Don’t Wake Me Up (Live)

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *