MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Unox – Knaks op het kinderfeestje
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Unox – Knaks op het kinderfeestje

Gepubliceerd op 2 juli 2012 in Muziek in Reclame · Views: 2.296 ·

Unox - Knaks op het kinderfeestje

Unox – Knaks op het kinderfeestje


Unox Knaks zijn favoriet op ieder kinderfeestje, volgens Unox. Een opblaasbaar springkasteel is tegenwoordig allang niet meer genoeg om een kinderfeestje tot een succes te maken. Het moet allemaal groter, sneller, beter en duurder. Althans, dat denkt Unox. Terwijl het allemaal zo simpel kan zijn. Met een broodje Knaks van Unox wordt namelijk iedere verjaardag memorabel. Dat is ook niet zo gek als je weet dat ze zijn bereid met 100% puur kwaliteitsvlees en zonder toegevoegde smaakversterkers. Met Unox Knaks zet je altijd iets goeds op tafel! Aldus Unox. Mee eens? Wel leuke gezellige hoempapa muziek eronder!

Unox – Knaks op het kinderfeestje

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I_vvDwnb1Zw[/youtube]

 

Een reactie

  1. Dana

    Vet kinderfeestje !! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *