MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Beste Singer-Songwriter van Nederland – Mattanja Joy Bradley
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Beste Singer-Songwriter van Nederland – Mattanja Joy Bradley

Gepubliceerd op 2 juli 2012 in Media Nieuws · Views: 3.577 ·

Beste Singer-Songwriter van Nederland - Mattanja Joy Bradley

Beste Singer-Songwriter van Nederland – Mattanja Joy Bradley


Beste Singer-Songwriter van Nederland, met Mattanja Joy Bradley, een uitzonderlijk latent dat al even aan de weg timmert. Eindelijk dan toch die grote doorbraak? Wat te zeggen van Wash me mamma of Two Arms And A Heartbeat, ongelooflijk mooi. In dit VARA/BNN tv-programma De Beste Singer- Songwriter van Nederland gaat Giel Beelen op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwritertalent! Die is wel gevonden nu, niet meer verder zoeken, haar naam is Mattanja Joy Bradley.

Mattanja Joy Bradley – Wash me momma

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-ybEUxrMIAs[/youtube]

Mattanja Joy Bradley – Two Arms And A Heartbeat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wu1OlYuSSsA[/youtube]

 

2 reacties

 1. l Gabriels

  Iemand met een gehoor voor muziek in dit genre zal meteen beamen dat deze dame een onderschatte artieste is , die eigenlijk zit te wachten op een of andere persoon zoals Giel Beelen die haar een kans geeft om het aan een groot publiek te laten zien en horen wat zij in haar mars heeft , en geloof me het is veel en veel meer dan jullie gehoord hebben tot nu toe !
  Persoonlijk had ik haar als ik de kans had gehad om haar op North Sea Jazz te zetten had ik dat gedaan , niet voor mij , niet voor haar maar voor veel mensen die zitten te wachten op dit talent !
  Onthoud dit want het gaat komen , alleen is het altijd in NL dat er iemand in de music buisness zit die het eens is met mij ( en veel ander !)

  • MFEELINGSFMUSIC

   Mattanja Joy Bradley ..Incredible talented and a beautiful human being… She win hearts, Leo.. Can be a better winner than that?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *