MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Kimbra – Vows – bekend van Somebody That I Used To Know met Gotye
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Kimbra – Vows – bekend van Somebody That I Used To Know met Gotye

Gepubliceerd op 21 mei 2012 in Verwacht · Views: 1.051 ·

Kimbra - Vows - bekend van Somebody That I Used To Know met Gotye

Kimbra – Vows – bekend van Somebody That I Used To Know met Gotye


Kimbra brak in 2011 door dankzij het duet Somebody That I Used To Know met Gotye. Vows is het internationale debuut van deze Australische zangeres, op Vows vind je onder meer de single Settle Down. Voor deze internationale versie van het album Vows werkte Kimbra samen met grote namen uit de muziekindustrie zoals John Legend, producer Mike Elizondo (Dr. Dre, Fiona Apple) en Greg Kurstin die samenwerkte met Mark Foster (Foster The People) en The Flaming Lips. In Nieuw Zeeland en Australië werd Vows al eerder uitgebracht, waar het album respectievelijk op #3 en #4 kwam te staan in de albumcharts en werd bekroond met de gouden en platina status. Kimbra wordt vergeleken met Nina Simone, Jeff Buckley, Björk en Janelle Monaé, maar ze heeft haar eigen stijl. Zowel Kimbra zelf als haar muziek zijn vernieuwend, experimenteel en stijlvol. Leuk hoor, halverwege juli kan je ‘m in de platenwinkels en download shop vinden.

Kimbra – Vows

1. Settle Down
2. Something In The Way You Are
3. Cameo Lover
4. Two Way Street
5. Old Flame
6. Good Intent
7. Plain Gold Ring (Live)
8. Come Into My Head
9. Sally I Can See You
10. Posse
11. Home
12. The Build Up
13. Warrior (Bonus Track)

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *