MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Luka Bloom – This New Morning
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Luka Bloom – This New Morning

Gepubliceerd op 10 mei 2012 in Media Nieuws · Views: 800 ·

Luka Bloom - This New Morning

Luka Bloom – This New Morning


This New Morning, is Luka Bloom’s officiele opvolger van het alweer vier jaar geleden verschenen Eleven Songs. These songs mainly come from other peoples lives and experiences, schrijft Luka Bloom in het boekje van zijn nieuwe plaat. This New Morning opent echter met een prachtig ingetogen liedje met de titel How Am I To Be? Het tweede liedje is nog mooier en gaat over het historische bezoek van Queen Elizabeth II aan Ierland, vorig jaar, de eerste keer in honderd jaar dat een Brits staatshoofd het eiland bezocht. She remembered our losses, she remembered her own, and in that moment, a seed was sown. Ook de economische crisis, die zijn thuisland hard heeft getroffen, en de Japanse tsunami van vorig jaar, leverden inspiratie op voor bijzondere liedjes. Hoop overheerst op deze in muzikaal opzicht ingetogen en vaak spaarzame plaat. Luka Bloom heeft het nog steeds.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *