MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame EK Voetbal CD Helden van Oranje – Derksen & Genee bij Lidl
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

EK Voetbal CD Helden van Oranje – Derksen & Genee bij Lidl

Gepubliceerd op 8 mei 2012 in Muziek in Reclame · Views: 1.942 ·

EK Voetbal-cd ‘Helden van Oranje’ Derksen & Genee bij Lidl title=

EK Voetbal CD Helden van Oranje – Derksen & Genee bij Lidl


Het EK Voetbal-album van VI-duo Johan Derksen en Wilfred Genee, ‘de Helden van Oranje‘, is vanaf nu exclusief te koop bij Lidl-supermarkten. Meldt een opmerkelijke advertentie vanochtend in de wakkere krant. De CD kost €7,50, en de Duitse grootgrutter doneert voor elke verkochte CD maar liefst €0,25 aan Spieren voor Spieren! Kan het er vanaf? Het album is geproduceerd door Ferdi Bolland. Onder andere Bennie Jolink van Normaal, 538-dj Edwin Evers, Gerard Joling en Oranje-perschef Kees Jansma hebben hun medewerking verleend. Het eerste exemplaar van de door Ferdi Bolland geproduceerde CD werd gisteren overhandigd aan bondscoach Bert van Marwijk in het TV programma Voetbal International. De CD bevat 11 nummers. Natuurlijk Nederland Is Helemaal Oranje. Iemand de CD ook daadwerkelijk gekocht? En?

Tegelijk met de CD werd ook de Gijpvogel gepresenteerd. Striptekenaar Toon van Driel, bekend van FC Knudde en De Stamgasten, heeft met het oog op het naderende titeltoernooi in Oekraïne en Polen één van zijn meest beruchte stripfiguren – De Gijpvogel – de hoofdrol gegeven in een grootschalig en ludiek EK-initiatief. In samenspraak met Sport-Promotion zal de vreemde vogel, amper 17 centimeter hoog en gezegend met de aanstekelijke familielach van René van der Gijp, de komende maanden niet alleen met duizenden tegelijk over de toonbank bij Kruidvat vliegen. Hij zal ook de hitlijsten gaan bestormen met een Jordaanrap en zijn zeer eigenzinnige mening geven op een eigen website. René van der Gijp zal het komende EK uiteraard op de hem bekende wijze van commentaar gaan voorzien. Maar deze zomer zal ook zijn verre achterneef ‘De Gijpvogel’ van zich doen spreken!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *