MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht VanVelzen – The Rush Of Life
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

VanVelzen – The Rush Of Life

Gepubliceerd op 15 april 2012 in Verwacht · Views: 1.031 ·

VanVelzen - The Rush Of Life

VanVelzen – The Rush Of Life


The Rush Of Life is het derde album van multi-talent VanVelzen. Het is zijn meest autobiografische album tot nu toe. ‘Mijn liedjes zijn mijn leven en mijn leven zijn mijn liedjes; ‘The Rush Of Life’ vertelt mijn verhaal!’, aldus VanVelzen over zijn nieuwe cd. De populaire zanger blikt op het album terug op zijn ervaringen, zijn relatie, dromen en twijfels. Meer dan ooit laten de liedjes zich lezen als verhalen. Van het ontstaan van zijn liefde voor muziek tot een persoonlijke boodschap aan zijn pasgeboren zoon. Muzikaal volgen de nieuwe songs de thema’s die VanVelzen bezingt. Hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan stijlen op het album. Vanuit de oprechte emotie waarmee de songs geschreven zijn, vormen ze een spannend en eerlijk geheel. Om dit te onderstrepen zal The Rush Of Life ook op vinyl uitgebracht worden. The Rush Of Life verschijnt 27 april 2012.

VanVelzen – The Rush Of Life – Tracklist

1. Sing Sing Sing
2. The Rush Of Life
3. Fight This Feeling
4. The Proof
5. Cross Your Heart
6. Too Good To Lose
7. She Brings Me Out
8. Making Memories
9. Wrecking Ball
10. If You Were Leaving
11. You Should Know
12. She Breathes Love
13. Sing Sing Sing (Reprise)

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *