MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Elske DeWall – Brave
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Elske DeWall – Brave

Gepubliceerd op 6 april 2012 in Verwacht · Views: 1.020 ·

Elske DeWall - Brave

Elske DeWall – Brave


De Friese zangeres Elske DeWall brengt op vrijdag 11 mei haar nieuwe album ‘Brave’ uit. Het album werd geproduceerd door Holger Schwedt, die eerder werkte met Go Back To The Zoo, VanVelzen en Bløf. Het album wordt voorafgegaan door de up-temposingle ‘Stains On My Heart’. Rond de release van ‘Brave’ geeft DeWall twee concerten. Op vrijdag 11 mei zal ze optreden in Romein in Leeuwarden en op zondag 13 mei maakt ze haar opwachting in People’s Place in Amsterdam.

De afgelopen periode stond voor DeWall vooral het teken van verdere ontwikkeling: “Ik heb ontzettend veel live gespeeld en daarbij heb ik geprobeerd mijn grenzen te verleggen. In de liedjes op mijn nieuwe plaat wilde ik dan ook de dynamiek van mijn live-concerten door laten klinken. Ik wil me brutaler opstellen, bij wijze van spreken. Ik ben ouder en wijzer geworden en weet steeds beter wat ik wil.” Elske DeWall heeft het afgelopen jaar bepaald niet stilgezeten. Zo trad ze op met Jonathan Jeremiah tijdens North Sea Jazz, maakte ze de titeltrack voor de speelfilm ‘Alle Tijd’, zong ze een duet met Lionel Richie, en is haar nummer ‘This Game’ de leadersong van de televisieserie ‘Moordvrouw’. Daarnaast ontving ze eind vorig jaar de Friese Anjer van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Elske DeWall – Stains On My Heart

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aBE0qKE_Kbs[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *