MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Floriade 2012 – Venlo
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Floriade 2012 – Venlo

Gepubliceerd op 2 april 2012 in Muziek in Reclame · Views: 1.089 ·

Floriade 2012 - Venlo

Floriade 2012 – Venlo


Niet echt een spetterende Floriade commercial. Volgens de makers: “De Radio en TV campagne in Nederland heeft als doel ook gezinnen met kinderen te verleiden naar de Floriade te komen als het unieke dagje uit in het theater van de natuur. In Duitsland ligt de focus op bekendmaking van de Floriade in de regio Nord Rhein Westfalen.” Goh, bijzonder, zoiets zou je toch niet zoeken achter een commercial? Mocht je het niet weten, van 5 april tot en met 7 oktober vindt de Floriade 2012 plaats in Venlo. De muziek is van Minnie Riperton met Loving You, uit een tijd dat de oudste boom op de Floriade nog maar net boven de grond uitstak volgens ons. Maar, een leuk nummer blijft het.

Floriade 2012 – Venlo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vSiQx-h9vZo[/youtube]

Minnie Riperton – Loving You

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=auYCXBzep9o[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *