MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Herman van Veen – Vandaag
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Herman van Veen – Vandaag

Gepubliceerd op 14 maart 2012 in Media Nieuws · Views: 1.833 ·

Herman van Veen - Vandaag

Herman van Veen – Vandaag


Op het album Vandaag van Herman van Veen staan naast werk van eigen hand ook werken van Remco Campert, Pat Donnez, Marnix Dorrestein, Mark Haayema, Edith Leerkes, Hagar Peeters en Willem Wilmink.Vandaag is opgenomen door Jurriaan Sielcken en Henk van der Schalk die ook de mix deed. Aan de cd hebben meegewerkt: Edith Leerkes (gitaren, bas & zang), Marnix Dorrestein (gitaren, percussie, bas, toetsen & zang), Erik van der Wurff (piano), Dave Wismeijer (bas), Willem Wits (percussie), Jasper Leclercq (viool), Donata Kramarz (zang), Akim Moiseenkov (hammondorgel), Jurriaan Sielcken (percussie & zang), Arno Bakker (sousafoon), Henk van der Schalk (percussie), Gaëtane Bouchez (zang), Sebastiaan Westerweel (zang) en Herman van Veen (zang, viool & piano). De cd verschijnt op het Harlekijn Records label en wordt gedistribueerd door Universal Music.

Herman van Veen – Vandaag – Tracklist

1. Adieu
2. Nooit Stout
3. Ook Wij, Titaantjes
4. In Een Mist
5. Winterlied
6. Lucas
7. Voor Een Kus
8. Stil De Tijd
9. Moeders
10. Als Ik Later Groot Ben
11. Morgen Is Het Over
12. In Onze Straat
13. Vandaag
14. Tabtadadab

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *