MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Renée – Extending Playground
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Renée – Extending Playground

Gepubliceerd op 20 februari 2012 in Media Nieuws · Views: 754 ·

Renée - Extending Playground

Renée – Extending Playground


Het debut album van Renée, Extending Playground, is vandaag verschenen en in z’n geheel te beluisteren via VPRO’s 3Voor12 Luisterpaal, en we kunnen je zeker aanraden dit album te gaan beluisteren. Extending Playground vinden we een heerlijk verfrissend, origineel album. Renée bestaat uit Renée Sys, Eva Bruneel, Stijn Engels, Gunter Deleu, Pieter Elias. Renée Sys werd geboren op 10januari 1984 in Assebroek. Aanvankelijk trad Renée solo op als support van onder meer Mark Lanegan, Isobel Campbell, Ruben Block (Triggerfinger) en Lady Linn. In 2009 vormde ze een vaste band rond zich. Ach, wat maakt het uit. Ze maakt gewoon hele leuke en zeer prettig in het gehoor liggende popmuziek! Extending Playground verschijnt ook op vinyl.

Renée – Extending Playground

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rzc2be5X5P0[/youtube]

VPRO – 3Voor12 Luisterpaal

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *