MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Jason Mraz – Love Is A Four Letter Word
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Jason Mraz – Love Is A Four Letter Word

Gepubliceerd op 16 februari 2012 in Verwacht · Views: 977 ·

Jason Mraz - Love Is A Four Letter Word

Jason Mraz – Love Is A Four Letter Word


In de eerste week van januari postte singer/songwriter Jason Mraz zijn nieuwe song I Won’t Give Up op zijn website als voorproefje van zijn nieuwe album dat op 13 april 2012 zal verschijnen. Hierdoor komt I Won’t Give Up op #1 binnen in de Amerikaanse Billboard “Digital Songs” chart. In ons land vloog de single ook in mum van tijd naar nummer 11 in de iTunes hitlijst en dat bleef bij Radio 538 niet onopgemerkt. Zij pikten I Won’t Give Up direct op en verkozen de prachtige ballad tot 538 Alarmschijf. I Won’t Give Up is tevens toegevoegd aan de playlist van SkyRadio, Q-music en Radio 1. De lyric video is na een week al meer dan 2,5 miljoen keer bekeken.

Als één van de meest getalenteerde poptroubadours van zijn tijd heeft Jason Mraz inmiddels twee Grammy Awards op zak en werd hier zes keer voor genomineerd. In 2008 brak de Amerikaanse singer/songwriter definitief door bij het grote publiek met zijn hit I’m Yours waarmee Mraz een record in handen heeft: geen enkele andere song stond langer in de Amerikaanse Billboard ‘Hot 100’ chart dan I’m Yours. Ook de opvolger Lucky met Colbie Caillat was een regelrechte hit. Beide singles waren afkomstig van We Sing, We Dance, We Steal Things, het derde studioalbum van Jason Mraz dat met recht een blockbuster te noemen is: wereldwijd is dit album meer dan 4,5 miljoen verkocht en werd goud, platina (waaronder in Nederland) en multi platina in 21 landen.

 
Tags: , , , , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *