MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Whitney Houston – We Will Always Love You
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Whitney Houston – We Will Always Love You

Gepubliceerd op 12 februari 2012 in Media Nieuws · Views: 662 ·

Whitney Houston - I Will Always Love You

Whitney Houston – We Will Always Love You


De Amerikaanse zangeres Whitney Houston is op 48-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar publiciteitsagent Kristen Foster zaterdag bekendgemaakt. Er zijn er weer een paar die grof geld verdiend hebben aan iemands succes en ellende, bah. De Nederlandse zangeressen Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en saxofoniste Candy Dulfer zijn van plan om een eerbetoon te brengen aan Whitney Houston. Zoals wel vaker met overleden artiesten, scoort ook Whitney Houston postuum nu heel erg goed in de wereldwijde hitlijsten. De een zijn dood is de ander zijn brood. Whitney, in alle talentenjachten kom je meerdere keren langs en stranden diverse talenten op jouw uniek talent, We Will Always Love You.

Whitney Houston – I Will Always Love You

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *