MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Daniel Lohues – Gunder
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Daniel Lohues – Gunder

Gepubliceerd op 11 februari 2012 in Verwacht · Views: 1.182 ·

Daniel Lohues - Gunder

Daniel Lohues – Gunder


Gunder van Daniel Lohues is een album vol nieuwe songs, een hoofd vol nieuwe verhalen. Vanaf februari zal Daniël Lohues met z’n nagelnieuwe voorstelling Gunder langs de theaters van Nederland trekken. De liefde, de natuur, de mens en de tijd. De horizon, de dorpspomp, de muziek en het eeuwige verlangen. Allemaal dingen die Daniël in zijn nieuwe voorstelling, op zijn eigen wijze, verwerkte in de songs die hij de afgelopen tijd schreef. Door middel van zijn muziek en teksten biedt hij hoop en troost. Door de diepte te kennen weet Lohues sterker dan ooit een bron van positiviteit aan te boren. Dat alles in een avond vol handgemaakte, akoestische muziek en waargebeurde verhalen. Ook deze tournee zullen Guus Strijbosch (contrabas) en Bernard Gepken (verschillende snaarinstrumenten) te zien en te horen zijn. Samen zullen ze nummers brengen van de nieuwste CD Gunder’ maar ook songs uit de ‘Allennig’-serie, ‘Hout Moet’, en af & toe een Skik klassieker. Wij houden hier wel van, kortom, hebben én er naar toe!

Daniel Lohues – Gunder

1. Van Vinden & Zuuken
2. De Wereld In De Zunne
3. Komp Wel Goed
4. Veur Wat ’t Weerd Is
5. Praoten Doen We Later Wel
6. Waorum Vuult ’t Zo
7. Goed Hööi Komp Zelden Van Slecht Grös
8. Alles Kan Ja
9. Miranda Holdersma
10. Meen Mar Niet
11. Ze Benn Benauwder Veur Joe As Ie Veur Heur
12. Horizon
13. Ienige Geluud

 
Tags: , ,

4 reacties

 1. generic sildenafil

  sildenafil online

 2. top ed pills

  best over the counter ed pills

 3. pills erectile dysfunction

  top ed pills

 4. male erection pills

  cheap erectile dysfunction

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *