MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip James Bond – 50th Anniversary Blu-ray Collection
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

James Bond – 50th Anniversary Blu-ray Collection

Gepubliceerd op 28 januari 2012 in CD/DVD Tip, Media Nieuws · Views: 2.431 ·

James Bond - 50th Anniversary Blu-ray Collection

James Bond – 50th Anniversary Blu-ray Collection


In 2012 is het 50 jaar geleden dat de allereerste James Bond-film uitkwam. In Dr. No was Sean Connery voor het eerst te zien als 007. 6 Agenten verder verschijnt dit jaar nummer 23 uit de filmreeks. Om de monumentale gouden verjaardag van James Bond te vieren hebben Metro-Goldwyn-Mayer Studios en Twentieth Century Fox Home Entertainment BOND 50 onthuld, een verzamelbox met alle 22 James Bond films op Blu-ray Disc, voor de eerste keer in één box beschikbaar.

Op de Golden Anniversary Blu-ray Collection staan alle 22 James Bond-films. Van Dr. No tot Quantum of Solace. Het unieke aan deze verzameling is het uitbrengen van 9 films die niet eerder verkrijgbaar waren in high definition Blu-ray. Nu kun je in de hoogst mogelijke kwaliteit genieten van Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig in de rol van geheimagent 007. 
In de box vind je, naast alle films, meer dan 130 uur aan bonusmateriaal waaronder veel exclusieve content. Voor de echte fans is deze collectie onmisbaar. Het is alvast een goede voorbereiding op de nieuwe Bond-film, Skyfall, die later dit jaar zal uitkomen. Met altijd die zeer herkenbare James Bond 007 tune! Wat is eigenlijk de historie van deze tune? Weet iemand dit?

James Bond – 50th Anniversary Blu-ray Collection

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R7AMbLw7kU4[/youtube]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *