MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Het Levenslied van Lange Frans
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Het Levenslied van Lange Frans

Gepubliceerd op 27 januari 2012 in Muziek in Reclame · Views: 737 ·

Het Levenslied van Lange Frans

Het Levenslied van Lange Frans


Lange Frans heeft de laatste jaren niet stil gezeten. Zijn laatste officiële album (toen nog met Baas B) mag dan wel in 2008 zijn geweest, hij was diverse malen te horen als gastartiest op tracks van onder anderen Marco Borsato, Flinke Namen, Kempi en op mixtapes van Winne en Top Notch, én hij scoorde een nummer 1-hit met Thé Lau. Nu is het tijd voor zijn eerste echte soloplaat. ‘Levenslied’ verschijnt op vrijdag 27 januari.

Voor zijn solodebuut heeft Lange Frans (echte naam Frans Fredriks) de handen ineengeslagen met producers als John Ewbank, Fluitsma & van Tijn, Giorgio Tuinfoort, Soulsearchin’ en Reverse. Op ‘Levenslied’ staat onder andere de single ‘Zing Voor Me’ met Thé Lau (de zanger van The Scène), die eind 2010 uitkwam. Daarnaast werkten niemand minder dan Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Jeroen van der Boom en Anita Meyer aan het album mee. “Het zijn de grotere namen in de muziekindustrie, waarvan ik wist dat de samenwerking goed zou gaan, ze waren dan ook zeer enthousiast toen ik ze vroeg voor op mijn plaat”, aldus Frans.
Het is een persoonlijk album geworden. Frans zegt veel ervaringen en gevoelens in zijn teksten te hebben gelegd: “Ik ben super trots op mijn eerste eigen album, het heeft dan eindelijk mogen gebeuren en ik kan niet wachten om ‘Levenslied’ aan het publiek te laten horen!”

Het Levenslied – Tracklist

1. Ben Mezelf
2. Zing Voor Me (met Thé Lau)
3. Bloedgabbers (met Trijntje Oosterhuis)
4. Hallo
5. Een Nieuwe Dag (met Jeroen van der Boom)
6. Nergens Goed Voor (met DJ Mass & JAH6)
7. Interne Zaken
8. Alles (met Michael Bryan)
9. Alle Vrouwen (met Zwarte Sjaak)
10. Beloofd Is Beloofd
11. Waar Ben Je Dan? (met Michael Bryan)
12. Diep (met Jayh)
13. Bawler (met Faberyayo & Kermit)
14. Het Leven
15. Why Tell Me Why (met Anita Meyer)
16. Vrij (Kom Maar Op) (met Marco Borsato)

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *