MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws The Winner Is vs. The Voice Kids
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Winner Is vs. The Voice Kids

Gepubliceerd op 26 januari 2012 in Media Nieuws · Views: 935 ·

The Winner Is vs. The Voice Kids

The Winner Is vs. The Voice Kids


Interessante battle tussen The Winnner Is van SBS6 The Voice Kids van RTL4. Is het niet allemaal wat te snel na The Voice of Holland met Iris als nieuwe wereldster? In The Winner Is hebben de kandidaten hun lot gedeeltelijk in eigen hand, doordat zij met elkaar kunnen gaan onderhandelen over wie er doorgaat en wie er moet vertrekken. Als een kandidaat denkt dat de jury hem zal elimineren, dan kan hij zijn tegenstander een voorstel doen. Hij kan aanbieden om in ruil voor (een gedeelte van) het prijzengeld vrijwillig uit de competitie te stappen, zodat hij in ieder geval niet met lege handen naar huis gaat. De tegenstander mag het voorstel accepteren, weigeren en of een tegenvoorstel doen. Als er wordt onderhandeld en de kandidaten een deal sluiten, dan is het duel beslist. The Voice Kids is natuurlijk de kinder(stemmem)versie van The Voice of Holland, leuk voor op de zaterdagmiddag. Er zullen wel weer genoeg stemmen van wereldniveau zijn! We zijn benieuwd naar welke van beide het eerst van TV wordt gehaald, maar misschien valt het allemaal ook wel mee.

The Winner Is – Promo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=faV9H1BqPj4[/youtube]

The Voice Kids – Promo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z-2VFswCHq0[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *