MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Katie Melua – Secret Symphony
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Katie Melua – Secret Symphony

Gepubliceerd op 26 januari 2012 in Verwacht · Views: 1.028 ·

Katie Melua - Secret Symphony

Katie Melua – Secret Symphony


Secret Symphony is de titel van de nieuwe album van Katie Melua, de opvolger van The House. Op Secret Symphony keert de Engelse singer/songwriter terug naar haar oude stijl van ambachtelijk gemaakte liedjes. Ze wordt begeleid door het Secret Symphony Orchestra, er staan stukken van haarzelf op, van haar ontdekker Mike Batt en ook van anderen. Op het album pakt ze ondermeer de Ron Sexsmith-song Gold in Them Hills en Bonnie Raitt’s To Long At The Fair op. Mike Batt arrangeerde de stukken en was ook de orkestleider van het orkest. De cd werd opgenomen in de befaamde Air Studios in Londen.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *