MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Taio Cruz in de finale van The Voice of Holland
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Taio Cruz in de finale van The Voice of Holland

Gepubliceerd op 20 januari 2012 in Media Nieuws · Views: 1.203 ·

Taio Cruz in de finale van The Voice of Holland

Taio Cruz in de finale van The Voice of Holland


Vanavond is Taio Cruz live te zien in de finale van The Voice Of Holland op RTL4, het doet een nummer samen met Paul Turner. Na het wereldwijde succes van zijn vorige album ‘Rokstarr’, scoort Taio Cruz met zijn single ‘Hangover’ opnieuw een hit. De single, waarop Taio samenwerkt met rapper Flo Rida, is afkomstig van het nieuwe album ‘TY.O’, dat onlangs is uitgebracht. Net als zijn vorige twee albums schreef en produceerde Taio ook dit album zelf, deze keer in zijn nieuwe woonplaats Los Angeles. Taio, die ook nummers schreef voor Justin Timberlake, Britney Spears en Pussycat Dolls, brak definitief door met hits als ‘Dynamite’, ‘Break Your Heart’ en ‘Higher’. Ook in de Verenigde Staten scoorde het multitalent uit Londen nummer 1-hits en won hij eerder al drie Billboard Awards.

Taio Cruz – Hangover ft. Flo Rida

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *