MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Liesbeth List – Cd-box Even Eeuwig
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Liesbeth List – Cd-box Even Eeuwig

Gepubliceerd op 16 december 2011 in Media Nieuws · Views: 1.455 ·

Liesbeth List - Cd-box Even Eeuwig

Liesbeth List – Cd-box Even Eeuwig


Afgelopen maandag 12 december is Liesbeth List 70 jaar geworden en om dat te vieren verschijnt vandaag een cd-box met drie cd’s. Liesbeth List – Even Eeuwig is een uitgebreid en gevarieerd overzicht van Liesbeth als zangeres. De eerste cd bevat haar bekendste songs, maar ook minder bekende nummers in het Nederlands, Frans en Engels. Op de tweede cd staan duetten met partners als Huub van der Lubbe, Frans Halsema en Charles Aznavour, en de derde cd is een heruitgave van het eerder verschenen ‘Carré Vedetten Gala’ uit 2006.

De midden jaren zestig door Ramses Shaffy ontdekte chansonnière is nog steeds zeer actief als zangeres. Na een prachtig jaar waarin ze met de theatershow ‘Liesbeth List Intiem’ volle zalen trok, zal Liesbeth in 2012 vele activiteiten ondernemen en produceert Albert Verlinde haar jubileumtournee ’70 Jaar Liesbeth’. Daarnaast werkt de AVRO aan de vierdelige tv-serie ‘Ramses’, over de jonge jaren van Ramses Shaffy. In de serie, die in 2013 wordt uitgezonden, zal het personage van Liesbeth List een belangrijke rol spelen. ‘Liesbeth List – Even Eeuwig’ is vanaf vandaag (vrijdag 16 december) verkrijgbaar.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *