MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws 3FM – Serious Request-actie Glazen Huis
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

3FM – Serious Request-actie Glazen Huis

Gepubliceerd op 16 december 2011 in Media Nieuws · Views: 1.095 ·

3FM - Serious Request-actie Glazen Huis

3FM – Serious Request-actie Glazen Huis


Dit weekend is het zover: dan begint 3FM weer met de Serious Request-actie. Op zondagavond 18 december verdwijnen 3FM-dj’s Gerard Ekdom, Coen Zwijnenberg en Timur Perlin achter gesloten deuren. Zoals vorige week bekend werd, doet Snow Patrol-zanger Gary Lightbody dit jaar de deur van het Glazen Huis op slot. Diezelfde avond zal Snow Patrol optreden op de Beestenmarkt in Leiden, waar het Glazen Huis dit jaar staat. Vanaf 19:50 uur wordt de start van de actie live uitgezonden op Nederland 3.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer artiesten die hun steentje bij willen dragen aan de jaarlijkse actie van 3FM. Zo kun je op dinsdag 20 december zowel Krystl als Laura Jansen in je huiskamer verwachten voor een optreden, want op de 3FM-site kun je bieden op huiskamerconcerten van beide zangeressen. Ook van Gers Pardoel is een huiskamerconcert in de veiling en dat concert vindt op maandag 19 december plaats. Krystl is daarnaast slaapgast in het Glazen Huis. Op de openingsavond op zondag 18 december zal ze een nacht logeren bij de drie dj’s. Ook Waylon blijft een nachtje slapen in de 3FM-studio, hij zal op vrijdag 23 december zijn opwachting maken.

Verder brengt Marco Borsato een bezoek aan het Glazen Huis, en wel op woensdag 21 december. Rond 13:00 uur zal hij daar een item aanbieden voor de veiling. Ook zanger Milow komt langs in het Glazen Huis om iets aan te bieden voor de veiling. Hij wordt op donderdag 22 december rond 18:00 uur in de studio op de Beestenmarkt verwacht, en zal dan ook een nummer akoestisch spelen.

Op zaterdagavond 24 december gaan de deuren van het Glazen Huis weer open. Tijdens dit afsluitende evenement zullen onder anderen Waylon, Guus Meeuwis en Gers Pardoel optreden op de Beestenmarkt. Nederland 3 doet vanaf 19:50 uur live verslag van de slotavond van de Serious Request-actie. Op 3FM en via de digitale televisiezender 101 TV kan de actie de hele week non-stop live gevolgd worden.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *