MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Top 2000 A Gogo – 2011
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Top 2000 A Gogo – 2011

Gepubliceerd op 2 december 2011 in Media Nieuws · Views: 1.029 ·

Top 2000 A Gogo - 2011 - Radio2 Top 2000

Top 2000 A Gogo – 2011


Het is inmiddels traditie aan het eind van het jaar, net als oliebollen, appelflappen en kalkoen: De Top 2000 op Radio 2 en het televisieprogramma ‘De Top 2000 A Gogo’ met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. ‘Top 2000 A Gogo’ viert haar tienjarig bestaan op televisie. Dit jaar verschijnt het programma daarom voor het eerst in een dvd-versie.
In de loop der jaren is er veel vraag geweest naar de filmpjes en historische muzieklessen van ‘Don’ Leo Blokhuis. Het zijn soms hilarische reportages, zoals ondermeer de zoektocht naar de Mark & Clark Band en het opmerkelijke leven van Plastic Bertrand in Thailand (met het opwindende verhaal achter one hit wonder ‘Ça Plane Pour Moi’). En niet te vergeten de twee Fransozen van White Soxx, die per toeval een bescheiden hit in Nederland hadden met ‘Versailles’. Maar liefst 27 reportages zijn verzameld op ‘Top 2000 A Gogo’. Daarnaast staat op de dvd een college met historische muzieklessen van Leo Blokhuis en de zogenaamde ‘petits histories’ van wereldhits als ‘Papa Was A Rolling Stone’ en ‘You Never Walk Alone’.
‘Top 2000 A Gogo’ is vanaf vandaag verkrijgbaar. Het televisieprogramma is ook dit jaar weer te zien, van tweede kerstdag tot en met oudejaarsavond op Nederland 3.

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *