MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Rammstein – Made In Germany 1995 – 2011
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Rammstein – Made In Germany 1995 – 2011

Gepubliceerd op 2 december 2011 in Media Nieuws · Views: 907 ·

Rammstein - Made In Germany 1995 - 2011

Rammstein – Made In Germany 1995 – 2011


Met ‘Mein Land’ kregen Rammstein-fans de afgelopen weken al een prikkelend voorproefje van de nieuwe Rammstein-release voorgeschoteld. Het gloednieuwe nummer is afkomstig van ‘Made In Germany 1995 – 2011’, het Best Of-album van de Duitse metalhelden dat vandaag uitkomt. Naast ‘Mein Land’ vind je daarop een overzicht van ruim vijftien jaar Rammstein.
‘Made In Germany 1995 – 2011’ is verkrijgbaar in verschillende versies. Naast de standaardversie van het album wordt ook een ‘Deluxe Edition’ uitgebracht, inclusief een extra cd met daarop remixen van onder andere Faith No More, Junkie XL en Pet Shop Boys. Het Best Of-album is verder nog verkrijgbaar in een exclusieve ‘Super Deluxe Edition’ met naast de twee cd’s ook nog drie dvd’s met making of’s van alle tracks van ‘Made In Germany’. Deze week is in Frankrijk de ‘Made in Germany 1995 – 2011’-tour van start gegaan. In het kader daarvan staat Rammstein op zondag 4 maart 1012 in een uitverkocht Ahoy’ in Rotterdam.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *