MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Album Amy Winehouse vandaag uit – Lioness: Hidden Treasures
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Album Amy Winehouse vandaag uit – Lioness: Hidden Treasures

Gepubliceerd op 2 december 2011 in Media Nieuws · Views: 701 ·

Album Amy Winehouse vandaag uit - Lioness: Hidden Treasures

Album Amy Winehouse vandaag uit – Lioness: Hidden Treasures


Vandaag verschijnt ‘Lioness: Hidden Treasures’, het postume derde album van Amy Winehouse. Het album bevat nog niet eerder uitgebracht materiaal, covers en alternatieve versies van Amy-klassiekers, maar ook een aantal gloednieuwe nummers. Het materiaal voor ‘Lioness: Hidden Treasures’ is samengesteld door haar vaste producers Mark Ronson en Salaam Remi. Ronson en Remi werkten bij het compileren van het album intensief samen met de familie van Amy, met haar management en met haar platenlabel Island Records.
Mitch Winehouse, de vader van Amy, was op zaterdag 12 november te gast in het televisieprogramma ‘Pau!l’ van Paul de Leeuw, waar hij openhartig vertelde over het leven en de carrière van zijn dochter. Aan het einde van de uitzending wist Paul hem tot tranen toe te roeren door het nummer ‘Songbird’ voor hem te zingen. Ook in ‘De Wereld Draait Door’ was afgelopen week aandacht voor het album van de overleden Britse zangeres. Presentatoren Jörgen Raymann en Andrew Makkinga en zangeres Anneke van Giersbergen schoven aan bij Matthijs van Nieuwskerk om hun mening te geven over ‘Lioness: Hidden Treasures’.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *