MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Sef – Yousef Gnaoui – De Leven
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Sef – Yousef Gnaoui – De Leven

Gepubliceerd op 25 november 2011 in Media Nieuws · Views: 822 ·

Sef - Yousef Gnaoui - De Leven

Sef – Yousef Gnaoui – De Leven


Vandaag, vrijdag 25 november 2011, brengt Yousef Gnaoui oftewel ‘Je boy Sef van de Flinke Namen’ oftewel Sef zijn langverwachte solo album ‘De Leven’ uit. Dat moet gevierd worden en wel in Paradiso tijdens clubnacht The DirtyDirtyDirty, het geesteskindje van dj’s Vanderbilt & Moneybag$. Sef heeft daarvoor de beste dj’s uitgenodigd. Naast vaste partner The Flexican aka De beste dj van de wereld, zullen verder Vic Crezee, Cinnaman en Mr. Wix aanwezig zijn. Bij een albumrelease hoort natuurlijk ook een showcase. Sef zal vanavond in Paradiso dan ook met zijn eigen band het podium betreden.

Op het album ‘De Leven’ staan producties van onder meer Reverse, Big 2, Benny Sings, Soulsearchin’, SirOJ, FS Green, Bart B More en Snelle Jelle. Ook werkte hij samen met bevriende artiesten als Dio, Willie Wartaal, Fit en artiesten waar hij alleen de muziek van kende, zoals Hans de Booij bijvoorbeeld. “Ik laat genres los op ‘De Leven’”, stelt Sef. “Het is niet hip-hop of r&b, het neigt meer naar het overkoepelende pop. Mensen vinden pop altijd een soort belediging. Zodra het dat stempel krijgt vinden mensen het niet meer leuk. Ik vind pop juist het übergenre.”

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *