MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Marco Borsato lanceert app, een mobiele applicatie voor iPhone én Android
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Marco Borsato lanceert app, een mobiele applicatie voor iPhone én Android

Gepubliceerd op 25 november 2011 in Media Nieuws · Views: 716 ·

Marco Borsato lanceert mobiele applicatie

Marco Borsato lanceert app, een mobiele applicatie voor iPhone én Android


Marco Borsato heeft deze week een app, een mobiele applicatie gelanceerd. De gratis app is sinds dinsdag 22 november beschikbaar voor iPhone én Android. Als je de app download, kun je een maand lang gratis ‘#1’ beluisteren, het album met de zestien nummer 1-hits van Marco Borsato. Het is voor het eerst dat een Nederlandse artiest een app lanceert voor zowel iPhone- als Androidtoestellen. De mobiele applicatie is een verlengde van Borsato’s website www.borsato.nl. Je kunt er een eigen account aanmaken, waardoor jouw inbreng direct herkenbaar is. Je kunt berichten achterlaten op het gastenboek en in het forum, stemmen op stellingen fanfoto’s bekijken.

Het album ‘#1’ is vanaf vandaag overal verkrijgbaar en vandaag verschijnt ook Marco’s magazine ‘#1MB’, tegelijk met zijn nieuwe dubbelalbum ‘#1’. Het blad bevat onder meer een uitgebreid dubbelinterview met Marco en Katja Römer-Schuurman, portretten van bekende vaders en hun dochters, interviews met duetpartners en vrienden als Trijntje Oosterhuis en Guus Meeuwis, en unieke privé-foto’s. Kijk hier en hier naar beelden van de lancering van het magazine.

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *