MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Rihanna – Talk That Talk
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Rihanna – Talk That Talk

Gepubliceerd op 18 november 2011 in Media Nieuws · Views: 734 ·

Rihanna - Talk That Talk

Rihanna – Talk That Talk


Vandaag, vrijdag 18 november, komt het nieuwe album van Rihanna uit. Het zesde studioalbum van de sexy zangeres, getiteld ‘Talk That Talk’, verschijnt slechts een jaar na haar vorige release ‘Loud’ en is verkrijgbaar in een reguliere editie en een speciale versie met drie bonustracks. Op het album staan ‘We Found Love’ (met Calvin Harris) en de nieuwe single ‘You Da One’. Via een Facebookcampagne genaamd ‘Unlocked’, konden fans stukje bij beetje meer te weten komen over ‘Talk That Talk’.
Rihanna is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle – en meest actieve – zangeressen van dit moment. Met een schijnbaar eindeloze rij hits als ‘Umbrella’, ‘Don’t Stop the Music’, ‘Only Girl’ en ‘Man Down’ en miljoenen verkochte albums, heeft ze een groot publiek voor zich gewonnen. Vorige week nog trad de zangeres uit Barbados, die ondertussen bijna tien miljoen volgers op Twitter heeft, op voor een uitverkocht GelreDome in Arnhem.

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *