MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Lady Gaga’s Monster Ball Tour-dvd en remixalbum
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lady Gaga’s Monster Ball Tour-dvd en remixalbum

Gepubliceerd op 18 november 2011 in Media Nieuws · Views: 801 ·

Lady Gaga’s Monster Ball Tour-dvd en remixalbum

Lady Gaga’s Monster Ball Tour-dvd en remixalbum


‘Lady Gaga Presents The Monster Ball Tour At Madison Square Garden’ – onder deze naam verschijnt op vandaag een dvd en blu-raydisc met daarop de registratie van de concerten die het Amerikaanse popicoon eerder dit jaar in New York gaf. De Monster Ball-dvd bevat daarnaast nog nooit eerder vertoond materiaal van Lady Gaga. Tegelijkertijd met de dvd komt ook het album ‘Born This Way The Remix’ uit, met daarop veertien remixen van toonaangevende artiesten, dj’s en producers als Foster the People, Michael Woods en The Weekend. ‘The Monster Ball Tour’-dvd en het ‘Born This Way’-remixalbum zijn daarnaast, samen met het oorspronkelijke Born This Way-album, te verkrijgen als speciale collector’s edition.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *