MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Wudstik – Vind
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Wudstik – Vind

Gepubliceerd op 12 november 2011 in Media Nieuws · Views: 1.218 ·

Wudstik - Vind

Wudstik – Vind


Tussen al dat tv talentenjachtgeweld zijn er gelukkig nog steeds talenten te vinden die een andere route nemen naar landelijke bekendheid. Wudstik is zo iemand, met erg prettige hiphop/rap. Vijf jaar na het debuutalbum Mijn Wereld is Vind de muzikale comeback van Wudstik. Vind is een melodieus album geworden met featurings van Kempi, Kraantje Pappie, Winne en Jiggy Dje. Dit is Wudstik in 2011. Ongewoon goed. Hebben!

In 2006 debuteert Wudstik als solo-artiest onder de naam Wudstik. Album Mijn Wereld (Universal/Goodlife) wordt goed ontvangen en beloond met een Essent Award waardoor hij speelt op o.a. Lowlands en Crossing Border.Diverse voorprogramma’s en een eigen clubtour volgen. Van Mijn Wereld verschijnen drie singles, waarvan Breek de meest aansprekende blijkt

Wudstik – Vind

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=95bzcN4H9xY[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *