MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Gers Pardoel – Ik Neem Je Mee – Deze Wereld Is Van Jou
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Gers Pardoel – Ik Neem Je Mee – Deze Wereld Is Van Jou

Gepubliceerd op 21 oktober 2011 in Media Nieuws · Views: 925 ·

Gers Pardoel - Ik Neem Je Mee

Gers Pardoel – Ik Neem Je Mee – Deze Wereld Is Van Jou


Ik Neem Je Mee van Gers Pardoel is dé hit van dit moment. Je kunt de radio niet aanzetten of ‘Ik Neem Je Mee’ komt voorbij. Ook op YouTube is de video van dit nummer erg populair en al meer dan 1.3 miljoen keer bekeken. De video is een annimatie waarin Gers tot leven komt als een heus stripfiguur. ‘Ik Neem Je Mee’ staat op het debuutalbum van Gers Deze Wereld Is Van Jou.


Gers Pardoel – Ik Neem Je Mee

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UyTazPPWIKk[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *